MESOTERAPI

 

NON-INVASIV MESOTERAPI

Ved non-invasiv mesoterapi arbejder vi med hudens kvalitet og struktur. Behandlingen egner sig til alle hudtyper. Både rynker og pigmentpletter er irriterende for de fleste mennesker, uafhængigt af alder.

Behandlingen kombinerer en lang række godkendte og luksuriøse indholdsstoffer. Huden tilføres bl.a. stamceller fra æbler, vitamin A, C og E, opstrammende peptider, kollagen og et kraftigt elastin-boost, som øger indholdet af hyaluron i dine celler. Manglen af hyaluron er det, der giver den aldrende hud et slapt og dehydreret udseende.

Oftest vælges rynkebehandlingen mesoterapi på grund af dens foryngende effekt, men andre vælger behandlingen på grund af det sundhedsboost huden får. Den bliver silkeblød og sund af den intense vitamintilførsel.

Rynkebehandling med non-invasiv mesoterapi er wellness, når det er bedst, kombineret med en effektfuld anti-aging behandling. Det giver huden kuløren tilbage og udjævner overfladen. Kæmper du med acne, er non-invasiv mesoterapi en optimal løsning.

 

INVASIV MESOTERAPI

Ved invasiv mesoterapi arbejdes der med små nåle som lader meso-cocktails komme ind under huden.

Det er muligt at behandle for tungeøjenlåg, dobbelthage, poser under øjnene, linjer/rynker eller give læber volume som vi kender det fra filler.

 

FORSKELLEN PÅ BOTOX/FILLER og MESOTERAPI

Ved botox/filler får man et flot her og nu resultat, ved mesoterapi skal der flere behandlinger til.

Fordelen ved mesoterapi er at huden ved de små nåleprik, skaber en naturlig ophelingsprocess som kickstarter hudens egen naturlige regenererings process.

I mesococktails er der ingen giftige stoffer. Der er ikke risiko for blivende buler, da hyaluronen flyder ensartet ud modsat botox/filler som kan ligge sig som en slags modellervoks under huden.